Verf en kleuradvies

Professioneel kleuradvies op maat

In onze winkel krijg je altijd gratis kleuradvies. Het beste, persoonlijkste kleuradvies geven we echter altijd bij jou thuis. Onze gediplomeerde ‘kleuradviseur’ komt dan bij je langs en analyseert je volledige interieur, want kleur gaat verder dan enkel je muren. Het is de lijm van je wooninrichting. Het verbindt alle interieurelementen – gordijnen, verlichting, meubilair, vloer, plafond, … – tot een uniforme leefomgeving, waarin het prettig vertoeven is.

Prijs kleuradvies bij je thuis

Een prospectie van onze kleuradviseur kost je eenmalig €100. Die prospectie bestaat uit: een volledige analyse van je interieur een aanbod van een aantal mogelijke kleuren advies tijdens het maken van de keuze.

Daar stopt het echter niet. Indien gewenst, voeren wij ons kleuradvies ook uit. Wij beschikken over een groot gamma kwaliteitsverven dat wij gebruiken om je leefruimte opnieuw kleur te geven. Koop je verf bij ons, dan valt de kost van de prospectie weg en krijg je eigenlijk gratis kleuradvies.

Kom gerust langs of contacteer ons voor meer informatie

Totaal interieuradvies

Tijdens de interieuranalyse benadrukken we zeker welke interieurelementen kunnen blijven, of waar je eventueel kan vernieuwen. Omgekeerd gebeurt het ook vaak dat klanten een totaalrenovatie willen, maar eigenlijk slechts enkele elementen hoeven te veranderen om hun interieur weer fris en levend te maken.

Meer informatie

Kom gerust langs of contacteer ons voor meer informatie

Lees ook meer over